VENDA VEDELLA

VEDELLA DEL PUIGSAGORDI

La vedella del Puigsagordi és el resultat obtingut del treball i l’esforç per aconseguir un producte natural i de qualitat de la nostra terra: pastures de boscos i prats on es crien amb les mares fins als 6-7 mesos, finalitzen el seu creixement amb una barreja de cereals de qualitat per a què la carn assoleixi el seu nivell òptim.

VENDA DE VEDELLA

Ens trobem a Mas Vinyoles, una finca situada a les portes del Montseny, al cor del Puigsagordi, a la Comarca d’Osona, zona de boscos i de prats que resulten ideals per a la cria del nostre bestiar. La carn es serveix filetejada i en safates, en lots de mínim 5 kg de vedella que contenen la part proporcional de bistec, entrecot, filet, xurrasco i hamburgueses. Servei a domicili amb vehicle refrigerat.

BENESTAR ANIMAL

A Mas Vinyoles tenim cura de les nostres vaques. Pasturen tot l'any, estàn criades en llibertat i en plena natura. No utilitzem medicaments ni productes quimics de cap tipus.

CARN DE QUALITAT

El nostre producte es diferent i de qualitat. La nostra vedella està considerada una de les carns més exclusives.

SEGURETAT ALIMENTÀRIA

La seguretat alimentària pasa per estrictes controls de la U.E. Els aliments que menjen les nostres vaques són totalment naturals sense químics.

Vols fer una comanda de vedella?
Escriu-nos: vedella@masvinyoles.com

VOLS FER UNA COMANDA DE VEDELLA?